Új iroda és raktárépületének megépítése

A CUIES Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság. (8000 Székesfehérvár, Bébic u.89.) az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében valósult meg, több mint 39 millió Ft összköltségű beruházással az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar Köztársaság központi költségvetéséből, közel 16 millió forint támogatásban részesült.

 

Társaságunk 2003 októberében alakult ipari és higiéniai törlőkendők forgalmazására.

 

Célunk a gyártási volumenünk növelése, versenyképességünk javítása és újabb piacokra történő kijutás volt, ezért építettük fel az új irodánkat és raktárépületünket, mivel a bérelt ingatlant a megrendelések jelentős volumene végett kinőttük.

 

A projekt keretén belül a társaságunk felépítetett 376 m2 raktárt és 104 m2 alapterületű irodát. A projekt megvalósítása során megvásároltunk 1 db Hidraulikus raklapemelőt, melyet a raktárunkban hasznosítunk, beszerzésre került 1 db komplett asztali számítógép, az alábbi programokkal: MS Office 2013 Home Business HUN, MS Windows 7 Home Premium HUN OEM, Panda Internet Security 2013 védelmi szoftver.

 

Az építkezést 2013.09.10.-én kezdtük meg és 2014.03.21.-én fejeztük be, az eszközök beszerzése ezután következett.

 

A projekt megvalósítása során megépült raktár és iroda, valamint a beszerzett eszköz, hardverek és szoftverek hozzájárulnak a társaságnál az értékesítés modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a technológia fejlesztéséhez. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez.

Vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat!