Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írj űrlapunkon keresztül!

Telephelyünk

8000 Székesfehérvár, Farkasvermi utca 12570/26 hrsz.

Telefonszámunk

+36 (22) 316 402

Kapcsolat

Ha mindezt inkább írásban szeretnéd.

Gyakori Kérdések

Miért van nekem szükségem speciális törlőkendőkre, nem elég egy mezei géprongy?

Attól függ! Ha a felület nem igényel semmilyen speciális kezelést, illetve nem számít a magas fokú hatékonyság, akkor sokak számára akár az újrahasznosított használt ruhák is megfelelőek lehetnek erre a célra. Természetesen ebben az esetben is ki tudjuk szolgálni vevőinket, több különböző géprongy típussal. 
Azonban ha a tisztítandó/kezelendő felület bármilyen szempontból speciális kezelést igényel, úgy a kívánt eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő törlőkendő, ami így időt, energiát és ezáltal költséget spórol meg a felhasználónak. 

Miért nem találom a honlapon az igényemnek megfelelő terméket?

Termékkínálatunkban több, mint 500 ipari törléstechnikához tartozó standard cikk található, melyeknek közel 90%-a vevőink egyedi igényeihez lettek igazítva. A honlapunkon felsoroltak elsősorban a szélesebb körben népszerű, több parterünk által is használt termékek.
Amennyiben nem talál az igényeihez illeszkedő terméket online kínálatunkban, vegye fel velünk a kapcsolatot, írja le pontos igényeit, és mi a feladathoz illeszkedő legjobb megoldást tudjuk kínálni Önnek!

Mennyi időt kell várni egy adott rendelésre?

Standard termékeinket rendszeresen készletezzük, egyedi termék esetén változó, 3 héttől – speciális termék esetén akár -14 hétig is terjedhet.

Pontosan milyen törlőkendőket találok a CUIES-nél?

A CUIES Kft. kínálatában számos különböző anyagból készült törlőkendő található a 2-3 rétegű cellulóz (papír) törlőkendőktől, a mikroszálas törlőkön át, a speciális, úgynevezett nem szőtt textíliákból készült törlőkig/szűrőkig/felitatókig, melyek elérhetők különböző vastagságban, súlyban, színben, méretben és felülettel. Ezen felül kapcsolódó terméket is megtalál nálunk mint pl.: törlőkendő adagólók, tartók, kéztisztító paszták, tisztító szerek.
Az egyszerűség kedvéért honlapunkon csak a legnépszerűbb termékeinket mutatjuk meg, amik több, mint 500 standard cikkből álló termék-kínálatunkak csupán egy töredékét teszik ki. Ezért az igényeihez legjobban illeszkedő termék kiválasztásához mindenképpen érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen szinte garantált, hogy tudunk megoldást kínálni a feladathoz!

Egyedi termék esetén mennyi a minimális rendelési mennyiség?

Ez minden esetben eltérő, mivel számos tényezőtől függ, pl.: milyen alapanyagból, milyen gyártástechnológiával készül, milyen méretben vagy kiszerelésben van szükség az adott termékre, milyen éves mennyiségre számíthatunk, illetve hogy van-e további speciális igény (pl. egyedi címke, speciális engedélyek beszerzése stb.). 
Ebből kifolyólag a minimum rendelési mennyiség minden esetben egyedi megállapodás alapján történik.

A kiszállítást is megoldható?

Természetesen! Saját autókkal illetve kiterjedt szállítmányozói kapcsolatokkal rendelkezünk, így termékeinket Magyarországon, továbbá az EU egész területére ki tudjuk szállítani, legyen szó néhány darabról vagy akár teljesen kamionos/konténeres mennyiségről!