Pályázat 2016

szechenyi_2020_logo

 

 

 

“Technológia fejlesztés a CUIES Kft-nél”

 

A Cuies Kft. székesfehérvári telephelyén egy zsugorfóliázó gépet, egy tekercselő és perforáló gépet és egy gyártás támogató programot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 9,6 millió forintos támogatás segítségével.

 

A Cuies Kft. a DuPont™ kizárólagos Sontara® feldolgozójaként, saját üzemmel, profi csapattal gyárt az ipar minden területére törlőkendőket, ahol fontos a minőség és a szakértelem Székesfehérvár iparterületén egy korszerűen felszerelt feldolgozóüzemben dolgozunk 14 fővel.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépek segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A projekt keretében megvásároltunk egy Modular 70+Tunner 70 félautomata zsugorfóliázó gépet, egy Non-Wowen tekercselő és perforáló gépet  és egy Microsoft Dynamics NAV gyártást támogató modult . A gépek korszerűek, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések. A beszerzett technológia a társaságunk részére egy eddig nem használt új technológia, mellyel kitűnő minőséget tudunk elérni, a kapacitásbővítése mellett. 2016.01.21.-én megrendeltük az első berendezést, 2016.12.09.-én megtörtént az összes berendezés üzembe helyezése Az utolsó kifizetés 2016.11.29.-én történt meg.

 

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

 

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítésünk modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

 

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”

 

„A projektről bővebb információt a https://cuies.eu oldalon olvashatnak.”

 

További információ kérhető:

Mihályi Norbert

Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (22) 316 402, e-mail címünk: info@cuies.hu)

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-01425

Befejezés időpontja: 2016.12.09.; Támogatás aránya: 50%