Befejeződött a CUIES Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság komplex infokommunikációs fejlesztése

2020 / 11 / 05

 

A Cuies Kft. székesfehérvári telephelyén befejezésre került a „Technológia fejlesztés a CUIES Kft-nél” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 13,1 millió forintos európai uniós támogatás segítségével.

 

A társaságot 2003. szeptember 4-én alapította Mihályi Norbert, CUIES Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság néven, ipari és higiéniai törlőkendők forgalmazására. A társaság fő tevékenysége az ipari és higiéniai törlőkendők forgalmazása és gyártása. Ipari törlő gyártás/feldolgozás területén, a társaság Magyarországon piacvezető szerepet tölt be. Az egyedi méretben történő gyártás jelentős sikereket hozott a társaság számára. Gyártói tevékenységét székesfehérvári telephelyén folytatja, mely a jelenlegi projekt megvalósítási helyszíne is.

 

A projekt célja a vállalat működési hatékonyságának javítása egy egységes vállalatirányítási rendszer kialakításával, amely megteremti az egységes információs rendszert, hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a kommunikációt és az információ áramlást. Az új, korszerű integrált vállalati irányítási rendszer célja, az alkalmazottak összehangolt, hatékony munkavégzése, valamint a részegységek közötti gyors információáramlás és a termeléstervezési folyamatok pontosítása. A pályázat keretében a korábbi (nem teljes körű) ERP rendszer teljes cseréje, valamint modulbővítés valósult meg. A bevezetett EMR rendszer mellett egy felhő alapú funkcionális terület is bevezetésre került, amely a távmunkában foglalkoztatott, valamint az értékesítési kollégák rendszerbe integrálását tette lehetővé. A megvalósult fejlesztés biztosítja a vállalat teljes folyamatainak integrálását és az egyes folyamatok közötti azonnali időben történő információ áramlását.

 

A társaság a beruházásnak köszönhetően, képes a készletezési folyamatok könnyebb tervezésére és a raktárhelyiség gazdaságos kihasználására, valamint kielégítő mennyiségű raktárkészletek felhalmozására a cég késztermékeiből, ami a vevők gyorsabb kiszolgálás teszi lehetővé. Az új, korszerű rendszer lehetőséget nyújt a társaság számára, hogy növelni tudja a vevői elégedettséget és minimalizálhassa a folyamatokon belül megjelenő hibákat. Az új rendszer bevezetése javítja a társaság stabilitását és a társaság versenyképességét.

 

A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01164 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2020.10.01-én valósult meg, a 13,1 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

 

További információ kérhető:

Nagy-Szűcs Rita

Telefon: +36(30)8643230

E-mail: beszerzes@cuies.hu

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

Vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat!